Doorgaan naar inhoud
Paas & Eieren

Paas & Eieren

Eieren en Pasen horen bij elkaar als Kerstmis en cadeautjes.  Het team van Naakte Druiven is gek op Pasen en Eieren, hier ons top 3 favoriete eiergerechten.

  1. Garnalen eitjes op z’n Zweeds 
    Makkelijk, dus ideaal om toe te voegen aan de brunch tafel. Kook de eieren, halveer ze, een dotje lekkere mayo, garnaaltje erop en afmaken met wat verse dille. Een tip van ons Zweedse wijnhuis Oddbird. Serveer de Oddbird Domaine de la Prade chardonnay erbij om het helemaal af te maken. Smaklig måltid!
  2. Eggs benedict. 
    Een classic, gepocheerde eitjes met Hollandaise saus het liefst met zalm. Word dit je eerste keer, check dan even een tutorial op internet.  Lekker met de Kolonne Null Cuvee Blanc No1, een mousserende wijn met een rijke smaak. Ook in halve flesjes beschikbaar.
  3. Gevulde Eieren
    Makkelijker kan bijna niet. Eitjes koken, eieren halveren en eigeel eruit halen en in een apart kommetje prakken. Nu kan het grote variëren beginnen, kies voor een classic variant en meng met wat mayo zout en peper. Kies je voor iets verrassends voeg dan wat chilisaus toe en spuit het mengsel terug in de eieren en bestrooi met gefrituurde eitjes en lente-ui. Smullen maar! Verwen uzelf en uw gasten met Bähr Muskateller, een ware smaak sensatie.
Vorig artikel Bio of Biodynamische wijn, hoe wat & waarom? Naakte Druiven legt het u graag uit!
Volgend artikel 5 verfrissende mocktails voor de paasbrunch