Doorgaan naar inhoud
5 verfrissende mocktails voor de paasbrunch

5 verfrissende mocktails voor de paasbrunch

De lente is begonnen en Pasen is aangebroken, wat betekent dat het tijd is om samen te komen met familie en vrienden. Met deze geweldige mocktail kun je proosten én genieten zonder dat het ten koste gaat van de smaak.

Dr Jaglas San Limello Spritz

De populaire bitterzoete cocktail Aperol spritz, komt uit Noord Italië. Zuid Italië wilde niet achter blijven en maakte de Limoncello Spritz, met als basis de friszoete limoncello. La Dolca Vita in een glas! Een ode aan het Italiaanse leven! De frisse zuurgraad van de gerijpte citroenen die gecompenseerd worden door subtiele tonen van citrusvruchten zoals limoen en grapefruit. Bovendien is dit heerlijke drankje in 5 minuten klaar.

Benodigdheden:
Dr Jaglas San Limello 40 ml
Indian tonic of alcoholvrije mousserende wijn
IJsblokjes
Muntblaadjes om mee te garneren
Schenk alles in een groot wijnglas en laat La Dolce Vita maar komen…

Fluere Beauty Shot

Deze cocktail wordt gemaakt met Fluere Rasperry, dit is een alternatief voor Pink Gin. De smaak van deze spirit is zacht en bloemig, denneachtige tonen van de jeneverbes een vleugje citrus gecombineerd met de zoetheid van verse frambozen.

Met deze cocktail pak je echt uit, het is even wat meer werk, maar absoluut de moeite waard!

Benodigdheden:
100 ml FLUÈRE Raspberry
50 ml Cocosroom
50 ml Grapefruit sap
10 ml Rozenwater
100 gr verse frambozen

Recept voor 250ml
Doe alle ingrediënten in de blender, aftoppen met ijssnippers. Schenk het in een mooi glas en garneer met wat frambozen.

Black&Bianco Spritz Orange&Thyme 0.0%

Het fijne aan de Black&Bianco Spritz Orange&Thyme is dat je het binnen een handomdraai op tafel zet. Dus heb je geen zin in moeilijke toestanden en wil je toch familie, vrienden of jezelf even verwennen dan is dit jouw cocktail. Pak een flesje Black & Bianco Spritz giet het over een groot glas met ijs en garneer met een 2 schijfjes sinaasappelsap.

FLUÈRE MUILE

Fluere Cane is een alternatief voor rum met een rijke smaak van chocolade en koffie, een beetje zoet maar ook complexe, aardse tonen. In combinatie met het gemberbier krijg je een aangename spicy mocktail. En wederom in een handomdraai gemaakt!

Benodigdheden:
60 ml | FLUÈRE Cane
15 ml | limoensap
120 ml | gingerbier

Vul een glas tot de rand met ijs. Voeg de Fluère Spiced Cane hierbij en top dit af met Ginger Beer. Roer kort en garneer met een limoenschijfje.

Abstinence Cape Floral Perfect Serve

Cape Floral is een alternatief voor gin. Deze perfect serve met Cape Floral is een goed alternatief voor de gin & tonic liefhebbers die een goed alternatief zoeken!

Benodigdheden:
50 ml Cape floral
200 ml Indian tonic
Citroen schil
Verse besjes
IJsblokjes

Giet alles in een hoog glas en garneer met de verse besjes

Vorig artikel Paas & Eieren
Volgend artikel Alcoholvrije wijn het perfect cadeau voor de baby borrel of gender reveal party!