Doorgaan naar inhoud
Lekker Lekker Lekker : Limoncello Spritz de alcoholvrije variant.

Lekker Lekker Lekker : Limoncello Spritz de alcoholvrije variant.

Dit heerlijke drankje is klaar in 5 minuten en perfect voor alle december festiviteiten.

De populaire bitterzoete cocktail Aperol spritz, komt uit Noord Italië. Zuid Italië wilde niet achter blijven en maakte de Limoncello Spritz, met als basis de friszoete limoncello. La Dolca Vita in een glas! Nu eenvoudig samen te bestellen als proefpakket.

Dr Jaglas San Limello & de alcoholvrije prosecco van Pizzolato.

De Pizzolato is een echt familiebedrijf en volledig biologisch gecertificeerd. Deze alcoholvrije bubbel heeft een fijne mousse en is aromatisch. In de smaak vind je tonen van bloemen, wit steenfruit en frisse appel. U kunt Pizzolato puur drinken of als basis van een alcoholvrije cocktail.

De Dr. Jaglas San Limello is de alcoholvrije vervanger voor limoncello. De premium alcoholvrije limoncello combineert de frisse zuurgraad van gerijpte citroenen met een subtiele noot van citrusvruchten. De combinatie van de natuurlijke zoetheid van citroen en grapefruit wordt afgerond door de smaak van een lichte honingnoot. De kwaliteit van de grondstoffen staat centraal bij Dr. Jaglas. Er zitten geen kunstmatige smaakstoffen of onnodige ingrediënten in de fles. Dr Jaglas San Limello is veganistisch, glutenvrij en zonder kunstmatige kleurstoffen.

Kortom, niet zo maar een premix maar met dit Limoncello proefpakket zet u echt iets bijzonders op tafel deze feestmaand. Pak de mooiste glazen uit de kast, vul met ijsblokjes, giet er 3 cl Dr Jaglas San Limello in, voeg 9 cl Pizzolato toe. Garneer met een citroen krul en een blaadje munt. Saluti
Vorig artikel De geschiedenis van alcoholvrije wijn
Volgend artikel Dankzij deze drankjes wordt oudejaarsavond ook voor de Bob een feestavond!