Doorgaan naar inhoud
Dankzij deze drankjes wordt oudejaarsavond ook voor de Bob een feestavond!

Dankzij deze drankjes wordt oudejaarsavond ook voor de Bob een feestavond!

Rond Kerst en Oud & Nieuw wordt er genoeg alcohol verzet om het IJsselmeer opnieuw mee te vullen, maar een beetje verantwoordelijke Bob blijft daar ver van weg. Aangezien een hele avond niets drinken maar dorstig lijkt, geven wij u, als gastvrouw/heer graag een leidraad voor een alcoholvrije feestavond.
Elke Bob kent het wel: te gast zijn op een tot in de puntjes verzorgd feest, maar wel een hele avond water of cola moeten drinken. Niets mis mee natuurlijk, maar wel weinig feestelijk en behoorlijk saai. Dus voor u als gastvrouw/heer een paar tips om ook de Bob te verwennen op deze feestavonden.

Aperitief

Als u uw gasten verwelkomt met een glaasje prosecco of champagne, zorg voor de Bob dan voor een alcoholvrije variant. Hierin is keuze genoeg. Van het gerenommeerde French Bloom tot de perfecte prijs kwaliteit van Vendome Mademoiselle.

Wijn & Spijs

Pakt u uit met een prachtig diner vergezeld met de meest fantastische wijnen. Trakteer de Bob dan op bijpassende alcoholvrije varianten. De beste alcoholvrije varianten die zich uitstekend lenen voor bij de dish zijn de prijswinnende wijnen van Bähr. Kies eenvoudig voor het Bähr proefpakket, dan heeft u een lichte wit, een volle wit en een krachtige rode alcoholvrije wijn. Daar mee kunt u het 5 of 6 gangen diner wel uit zingen.

Eindigt u het diner met een glaasje zoete Italiaanse liefde, limoncello. Een heerlijke afsluiter natuurlijk. Vertroetel de Bob met het beste alternatief op dit gebied, Dr Jaglas San Limello. Het klinkt niet zo zwoel als de meeste Italiaanse limoncello’s waarbij je mama’s aan een lange tafel citroenen ziet poetsen en schillen. Maar de smaak van Dr Jaglas San Limello is overheerlijk. Wedden dat de Bob ook mee doet met het 2e rondje.

Cocktails

Is het café geopend en vliegen de Pornstar Martini’s als zoete broodjes over de bar, verwen de Bob dan met alcoholvrije G&T. Atopio, gemaakt door de geestelijk moeder van de Hendrick’s Gin, is een serieus alternatief. Wat mooie toppings en natuurlijk een lekker tonic, zo wordt oudejaar voor de Bob ook een feestavond!

Vorig artikel Lekker Lekker Lekker : Limoncello Spritz de alcoholvrije variant.
Volgend artikel Denk je erover om Dry January te proberen?