Doorgaan naar inhoud
Alcoholvrije wijn halal?

Alcoholvrije wijn halal?

De afgelopen jaren is het aanbod aan alcoholvrije dranken flink toegenomen. Ook onder moslims wordt de consumptie van niet-alcoholische dranken steeds populairder. Maar niet alle alcoholvrije dranken zijn halal, het kan dan ook lastig zijn om de juiste alcoholvrije halal wijn te selecteren.

Let er bijvoorbeeld op dat je kiest voor een alcoholvrije wijn met Halal certificering. Producenten van halalwijnen moeten strenge en strikte voorwaarden naleven. De wijn moet talrijke technische en religieuze onderzoeken doorstaan voordat ze dit halal-certificicaat ontvangen.

De serie van Domaines Pierre Chavin is Halal gecertificeerd. Pierre Chavin, is een jong wijnbedrijf met frisse inzichten en een open mind om moderne Franse wijnen te maken. Specialist zijn zij in het maken van gedealcoholiseerde wijnen. Bij Naakte Druiven hebben wij de merlot, de chardonnay en een heerlijke zachte bubbel van dit huis.
Heb je echt iets moois te vieren, kies dan voor de Bloom champagne, een traditioneel gemaakt Franse alcoholvrije champagne van top kwaliteit.
Vorig artikel Is de gezonde levensstijl een blijvertje?
Volgend artikel Wild seizoen: Wat is een smaakvolle alcoholvrije wijn voor bij wild eten?