Doorgaan naar inhoud
Alcoholvrije Kerstgeschenken

Alcoholvrije Kerstgeschenken

Nu de feestdagen voor de deur staan, bekijken we een van de grootste trend van dit jaar: de alcoholvrije Kerstgeschenken.

Er is nu een alcoholvrij equivalent voor alles wat je maar wilt deze kerst – rum, gin, spritz, bubbels en wijn– dus je hoeft niet het gevoel te hebben dat je compromissen sluit met niet-alcoholische opties.

Dus verras collega’s of relaties deze kerst met een alcoholvrij geschenk. Naast de ‘gezonde trend’, zijn er natuurlijk genoeg reden waarom het geschenk geen alcohol mag bevatten, bijvoorbeeld om religieuze, politieke of persoonlijke redenen.
Naakte Druiven heeft een uitgebreid aanbod aan alcoholvrije alternatieven, zodat iedereen kan genieten van een lekker drankje tijdens de feestdagen.
Naast het aanbod van een goedkoper, alcoholvrij kerstpakket, bieden we ook een zeer luxe en premium kerstpakket en pakket die volledig halal is aan.

Kerst Pakket Alcoholvrije wijn

In dit pakket vind je een compleet aanbod, een heerlijke feestelijke bubbel om mee te proosten. Een krachtige volle rode wijn voor bij het Kerstdiner. En een heerlijke vriendelijke witte wijn als aperitief.

Het verrassende Kerst Pakket Alcoholvrije wijn

Met dit pakket trakteer je iemand op een ontdekkingsreis in het alcoholvrije landschap. Een Sparkling Juicy Tea, die gemaakt is van chardonnay druiven in combinatie met een zwarte thee. Dit is meer dan alleen alcoholvrije mousserende wijn, het is rijk aan complexiteit, diepte en verscheidenheid aan smaken. Om zo te drinken maar ook een bijzondere fles om te serveren bij het kerstdiner.

Samen met de Blood Orange Abstinence, een vaak bekroond alcoholvrij aperitief. De "blood orange apéritif" is een klassieke Italiaanse bitter. Proef bloed sinaasappel, citrus en een mix van botanische kruiden. Afrikaanse Alsemkruid voor de bitterheid.
De Perfect drink? Mix het voor een heerlijke Blood Oranje Spritz met een alcoholvrije bubbel. Om dit pakket compleet te maken mag een alcoholvrije bubbel dan ook niet ontbreken.

Het luxe alcoholvrije Kerst Pakket – Biologisch & Halal

Van het Ritz Hotel in Parijs, tot het beroemde Beverly Hill Hotel in Los Angeles. Allemaal hebben ze French Bloom omarmd, het alternatief voor champagne. Gemaakt met de druiven die ook gebruikt worden voor champagne en de Franse savoir-fair is dit de top op het gebied van alcoholvrije wijn. Het ziet er niet alleen prachtig uit, maar hiermee geeft u echt iets bijzonders. Nu samen in een prachtige geschenkverpakking.
Fijne Feestdagen!

Vorig artikel Eindelijk: een alcoholvrije spirit met spirit!
Volgend artikel Alcohol vrije cocktails – de Mocktail