Doorgaan naar inhoud
Proost op de liefde!

Proost op de liefde!

 

Er gaat niets boven een glas champagne om de liefde te vieren! Maar je bubbels hoeven niet dronken te zijn om de liefde te vieren! Misschien is je geliefde zwanger, of gewoon even niet aan de alcohol. De reden maakt niet uit, want het goede nieuws is dat er fantastische alcoholvrije mousserende wijnen zijn.
Net als met reguliere mousserende wijnen is het ook met alcoholvrije bubbels goed om de juiste keuzes te maken. Er zijn droge en zoete champagnes, witte en rosé, er zijn alcoholvrije champagne alternatieven, maar ook prosecco’s en cava’s. Het hangt allemaal af van wat je lekker vindt en hoe je het serveert! Denk je aan een champagnecocktail of ga je voor puur?
Welke je ook kiest, weet dat al deze alcoholvrije champagne-opties hetzelfde feestelijke knallen van de kurk bieden, het gerinkel van de mooie flûtes en bovenal de toast waard zijn om te proosten op de liefde!

Onze toppers:

French Le Bloom alcoholvrije rosé champagne
De verfijnde bubbels en genuanceerde smaak van deze geweldige alcoholvrije champagne roept romantiek op! De sprankelende roséwijn combineert diepte en elegantie. Award winner! Biologisch, Halal-gecertificeerd, vrij van sulfieten en suikerarm.

Vendome Mademoiselle Classic
De Vendôme Mademoiselle Classic heeft een mooie kristalheldere witte kleur met lichtgele toppen. Het is een mild droge, feestelijke mousserende wijn met aroma's van limoen, peer, perzik en witte bloemen. Biologisch en vegan.

Torres Natureo Sparkling 0,0 Semi-Seco Alcoholvrij
Alcoholvrije mousserende wijn uit Spanje gemaakt door het beroemde wijnhuis Torres. Verfrissend en fruitig, met een verfijnde bubbel en een zoetje in de afdronk. Heerlijk voor als je van een vleugje zoetigheid houdt, maar ook als je er een liefdestaartje bij serveert.

Vorig artikel Waarom Halalwijn?
Volgend artikel De geschiedenis van alcoholvrije wijn