Doorgaan naar inhoud

Vinologe Ilja stelt zich voor

Bij Naakte Druiven staat Ilja centraal, een ervaren vinologe met een onverwoestbare passie voor wijn. Dankzij haar uitgebreide kennis en toewijding is Ilja verantwoordelijk voor de zorgvuldige selectie en aankoop van al onze wijnen. Ze reist door heel Europa om de meest prestigieuze en veelbelovende wijnhuizen te bezoeken, met een bijzondere focus op verborgen parels die je niet bij de grootgrutters vindt.

Duurzaamheid ligt Ilja na aan het hart. Ze kiest bewust voor wijnen die op een milieuvriendelijke manier worden geproduceerd en geeft de voorkeur aan lokale Europese wijnhuizen om de ecologische voetafdruk te minimaliseren. Ilja streeft ernaar om wijnen aan te bieden die niet alleen van uitstekende kwaliteit zijn, maar ook bijdragen aan een duurzame toekomst. Ons assortiment omvat o.a. biodynamische, halal en glutenvrije wijnen, zodat er voor iedereen een passende keuze is, zonder in te leveren op kwaliteit.

Elk product dat in ons assortiment terechtkomt, is persoonlijk door Ilja geproefd en beoordeeld. Bij Naakte Druiven ben je verzekerd van zorgvuldig gekozen wijnen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, allemaal voorzien van een deskundige rating door Ilja zelf. Deze ratings vind je eenvoudig terug in de filtermogelijkheden van ons assortiment, zodat je precies de wijn kunt vinden die bij jouw smaak en voorkeur past. Onze selectie staat garant voor een unieke en onvergetelijke wijnervaring.