Over ons

De Naakte Druiven is geboren uit eigen behoefte van Ilja Schouten en Vincent van Twillert.

Ilja is groot wijnliefhebber en 10 jaar geleden rondde zij succesvol de vinologen opleiding af. Wijn is haar werk, ze geeft regelmatig cursussen en gaat zelf op inkoopreis om de lekkerste wijn direct bij de wijngaarden te halen. Afgelopen jaar deed ze voor het eerst mee aan Dry January… eerst een beetje sceptisch maar al snel veranderde dit in een positieve ervaring. Haar voornemen is om met regelmaat een korte periode geen alcohol te drinken. Om dit te realiseren is ze op zoek gegaan naar de beste alcoholvrije wijnen. Want het liefst begint haar weekend al op donderdag en dan mag een lekker glas wijn zeker niet ontbreken. Gelukkig zijn er nu ook alcoholvrije wijnen!

Vincent is ook gek op wijn en gaat het liefst op vakantie in een wijngaard. Hij volgde een technische opleiding en is vanaf de begindagen van het internet bezig geweest met het bouwen van websites. Om gezonder te leven drinkt hij minder alcohol, maar borrelen met een glas water is ook zo saai. Een alcoholvrije wijn bleek de oplossing. Het heeft wat dat betreft alle voordelen van wijn, maar niet de nadelen!

Alcoholvrije wijn smaakte lange tijd naar zuurstok of het parfum van je oma, maar dankzij nieuwe technieken is de kwaliteit en de smaak sterk verbeterd (lees meer over vacuum distillatie, spinning cone column en omgekeerde osmose). Ook is er steeds meer keuze. Met onze webshop willen we dan ook het beste assortiment bieden.

Proost-Salud-Sante-Nazdrovia-Zum Wohl-Slainte-Cheers